Cand simti ca dezordinea te copleseste

Discutam la o cafea cu o vecina din bloc cat de greu ii este unei gospodine, cand simte ca toate o coplesesc. Sarbatorile nu au mai fost cu multi invitati, dar tot s-a facut dezordine in casa. In camerele copiilor toate caietele, manualele, proiectele trebuie sa fie aranjate in ordine, laptopurile sterse bine de praf, becurile care s-au ars inlocuite, rafturile din debara intarite, fiindca risca sa se prabuseasca sub greutate, podelele sterse si ele, dupa ce covoarele sunt duse la spalat.

Sa zicem ca gospodina mai primeste ajutor de la sot si de la copiii mai mari, dar tot se simte coplesita de multimea treburilor.

In primul rand, cei care ajuta sunt lipsiti de experienta necesara si de pricepere si in al doilea rand, au nevoie de consumabile bune si de echipamente performante.

Vecina mea mi-a povestit ca apeleaza mereu la firma ce asigura servicii premium de curatenie la domiciliu si nu mai este deloc stresata dupa sarbatori, cand bradul trebuie despodobit, decoratiunile sterse si asezate la locul lor in cutii, camerele curatate de praf si pardoseala spalata atent.

Aceasta firma ce asigura curatenie Bucuresti scapa gospodinele de stres si de efort. Am facut un popas pe site-ul Helppy.ro sa analizez si eu serviciile acestei firme care de un deceniu se ocupa la superlativ de curatenie in Bucuresti si iata ce am aflat:

-echipa de operatori de la aceasta firma de curatenie respecta programarile si vine cu cele mai bune consumabile si cu cele mai noi echipamente de facut curatenie.

Acesti profesionisti cu experienta actioneaza rapid, astfel ca in cateva ore vei avea curatenie generala in casa ta, oricat ar fi de mare dezordinea sau locuinta.

Daca soliciti ajutorul unei persoane care lucreaza in acest sector pe cont propriu, cu siguranta ca iti va cere carpe de sters sau solutii de dezinfectare a pardoselii si a grupurilor sanitare. Echipa de la Helppy vine pregatita sa inceapa atacul cu praful si microbii din casa ta.

-in cazul in care usa nu se mai incuie bine sau nu se mai inchide corect, solicita-le ajutorul acestor experti si nu vei regreta! Stiu sa faca foarte multe lucruri utile in orice casa: sa schimbe un bec, sa monteze o oglinda, sa repare rafturile. Toate acestea se impun a fi facute inainte de curatenie, fiindca se face praf si se imprastie in jur resturi de la rafturi, ambalaje de la produsele care sunt scoase din cutie pentru a fi montate.

Mi-am dat seama de cate griji scapa o gospodina care angajeaza aceasta firma pentru curatenie si ce bine ar fi ca in fiecare oras mare al tarii, Helppy,ro sa aiba filiale.

S-a stirbit un perete? Nu trebuie sa caut alti mesteri care sa repare tencuiala, ci se ocupa echipa programata pentru curatenie. S-a ars un bec? Nu sunt obligata sa ma urc pe un scaun si sa rog pe cineva din familie sa mi-l tina, sa nu alunec pe gresie.

S-au murdarit peretii si te-ai gandit sa pui tapet, fiindca se poate spala?

Conteaza pe echipa de la Helppy care te ajuta sa iti personalizezi casa dupa dorinte!

Close