Când sunt NECESARE anvelopele ranforsate pe mașină?

Dacă aveți o mașină mare, de teren, un SUV, un microbus sau alt tip de vehicul de tonaj, anvelopele ranforsate sunt cele mai potrivite pentru o siguranță crescută în traseu.

Anvelopele autoturismelor trebuie să fie capabile să suporte o varietate de sarcini, iar acest lucru înseamnă că sunt necesare diferite tipuri de anvelope, deoarece anvelopele unui vehicul mare, cum ar fi un SUV sau un transportor complet încărcat, trebuie să suporte o greutate mai mare decât cele ale unei mașini obișnuite.

La Vadrexim sunt anvelope auto ieftine pentru toate categoriile de vehicule. Anvelopele ranforsate au fost concepute special pentru utilizarea cu încărcături mari.

Anvelopele pentru sarcini grele sunt de obicei desemnate prin litera XL. Cu toate acestea, etichetarea diferă în funcție de producătorul de anvelope. Există anvelope XL care sunt etichetate suplimentar „ranforsate” (RF sau RFD), precum și modele etichetate EL (Extra Load). Ce presupune mai exact „capacitatea portantă ridicată”?

Anvelopele XL au o construcție întărită în comparație cu anvelopele standard. Ce implică mai exact acest lucru? Carcasa lor (structura de bază) este deosebit de robustă, cu un singur strat de pânză de cablu cauciucat. Anvelopele XL au o capacitate portantă mai bună atunci când sunt combinate cu o presiune mai mare a anvelopei, ceea ce le face ideale pentru microbuze, vehicule off-road și SUV-uri.

Pe vadrexim.ro gasititi intodeauna anvelope iarna si  anvelope vară de la toți producătorii de cauciucuri.

Desigur, puteți alege să folosiți anvelopele normale ale SUV-ului dumneavoastră. Avantajul anvelopelor cu capacitate portantă mai mare ca alternativă la anvelopele convenționale este că acestea oferă un tampon mai mare până la sarcina maximă. De asemenea, acestea sunt mai rezistente la deteriorări mecanice. Dacă vă deplasați frecvent în afara drumului sau în locuri muntoase cu un automobil complet, anvelopele XL sunt întotdeauna opțiunea superioară. Și acestea sunt dedicate unui sezon sau altul, iar acum, la VADREXIM sunt anvelope la ofertă pentru toate tipurile de autovehicule.

 

Close