Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru deschiderea unei cofetarii?

Atunci cand planuiti deschiderea unei cofetarii, este esential sa cumparati, inca de la inceput, cele mai bune echipamente pentru producerea, pastrarea si expunerea prajiturilor, a torturilor si a celorlalte preparate.

In acest scop, puteti consulta cu deplina incredere oferta pusa la dispozitie de Fresco Expert. Este vorba despre produse ale unor companii internationale de top, a caror calitate este garantata de cei aproape 30 de ani de experienta in relatia cu clientii care au nevoie de echipamente HoReCa.

Masini, forme si ustensile pentru tarte

Considerate mai sanatoase datorita continutului bazat in mare parte pe fructe, tartele se numara printre cele mai apreciate produse de cofetarie. De aceea, la randul lor, masinile, formele si ustensilele pentru tarte se numara printre cele mai importante echipamente HoReCa, daca detineti o cofetarie sau o patiserie.

In aceasta categorie intra, de exemplu, plitele pentru clatite (numite crepiere) si aparatele de gofre (waffle), dar si diferite forme pentru tarte si aluat. Sunt disponibile, de asemenea, forme din inox de 12, 20 sau 30 de centimetri, forme perforate pentru tarte, plase pentru copt siliconate cu fibre de sticla sau blaturi antiadezive pentru copt.

Dispensere, masini creme si masini de topit-temperat ciocolata

Ciocolata este considerata, de multe persoane, „regina” dulciurilor si a oricarui desert. Tocmai de aceea, printre numeroasele echipamente HoReCa de cea mai buna calitate disponibile in oferta Fresco Expert, veti putea gasi diferite modele de dispensere de ciocolata calda sau masini de topit si de temperat provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international pentru calitatea maxima oferita.

Unele dintre cele mai utile aparate in bucatariile profesionale sunt, de asemenea, masinile pentru creme. Dotate cu pompe rotative, acestea pot prelucra creme usoare sau grele, obtinand de fiecare data exact tipul de frisca dorit. Capacul transparent permite controlul usor al cantitatii de crema lichida din rezervor, astfel fiind evitat riscul de schimbare a temperaturii din cauza deschiderilor repetate.

Vitrine calde si reci pentru patiserie si cofetarie

Vitrinele reprezinta o categorie de echipamente HoReCa esentiala pentru orice cofetarie si patiserie. Orizontale sau verticale, sunt folosite pentru expunerea prajiturilor, a torturilor si a oricaror alte produse specifice.

In general, este nevoie de vitrine reci pentru cofetarie (astfel se mentin proaspete prajiturile sau torturile) si de vitrine calde pentru patiserie (pentru a mentine produsele pufoase si la temperatura ideala pentru a fi consumate pe loc).

Vitrinele pot fi cu sau fara suport (in acest din urma caz putand fi puse direct pe tejghea) si cu mai multe polite pentru expunerea produselor. Ele pot avea geamuri plate sau curbate si sunt disponibile in magazinul online Fresco.ro intr-o mare varietate de culori si de finisaje.

Vitrine pentru inghetata

Inghetata se numara printre dulciurile preferate de o mare parte a populatiei, indiferent de varsta. Exista persoane care o cumpara si o apreciaza mai ales vara, insa cei care o iubesc cu adevarat o cumpara in orice perioada a anului. Prin urmare, atunci cand cumparati echipamente HoReCa, este esential ca printre ele sa se numere si o vitrina pentru inghetata.

Vitrinele permit pastrarea inghetatei exact la temperatura potrivita si au un design elegant si o suprafata inclinata de expunere, care amplifica pofta si impulsul clientilor de a cumpara. Ele au diverse capacitati, in functie de tipul si de marimea cofetariei sau a gelateriei pe care o detineti sau pe care o conduceti.

Cele mai bune cofetarii folosesc, intotdeauna, cele mai bune echipamente. Le puteti cumpara, chiar acum, din magazinul online Fresco.ro!

Close