Ce produse Davines  sa folosesti daca ai parul fragil?

 

Parul fragil si delicat poate fi o problema foarte suparatoare, mai ales atunci cand observi fire de par pe pieptene sau perie. In timp ce caderea parului este o parte normala a ciclului sau fiziologic, mai multi factori pot influenta acest proces: sarcina, inaintarea in varsta, o dieta dezechilibrata, starea de sanatate, mecanismele hormonale sau, pur si simplu, schimbarea anotimpurilor. Schimbarile sezoniere sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale caderii parului, cunoscute sub numele de „cadere sezoniera”.

Pentru a combate aceste probleme, linia Naturaltech Energizing de la Davines ofera solutii specifice si tratamente preventive impotriva pierderii parului fin si fragil. Aceste produse sunt disponibile atat la salon, cat si online pe haircare.ro ,pentru utilizare acasa.

Tratamente profesionale pentru parul fragil

Tratament sezonier – daca pierderea parului este legata de schimbarile de anotimp, poti opta pentru:

Energizing Seasonal Superactive: O lotiune regeneratoare care combate caderea parului cauzata de factori sezonieri si de stres, lasand parul mai puternic, curat si cu mai mult volum.

Tratament continuu – pentru caderea parului cauzata de factori androgenetici:

Energizing Superactive: Un ser stimulant care contracareaza pierderea parului asociata cu factorii androgenetici.

Tratament de intarire – pentru a adauga corp si volum fibrei parului fin si fragil:

1.Energizing Thickening Tonic: Un tonic care ingroasa firul de par pentru scalpurile si parul fragil cu tendinta de cadere. 2. Energizing Gel: Un gel tratament care stimuleaza microcirculatia scalpului, intarind parul fragil si cu tendinta de cadere.

Ce experienta va avea parul vostru?

Fie ca alegi tratamentele la salon sau acasa, acestea nu sunt doar benefice pentru parul tau, ci si pentru bunastarea ta generala. Produsele Naturaltech sunt formulate pentru performante de top si ofera, de asemenea, o experienta olfactiva placuta. Parfumul energizant al acestor produse este balsamic si revigorant, cu note de menta si eucalipt, frunze si scoarta de scortisoara, piper si ghimbir.

Cum continuam tratamentele acasa?

Este important sa continui tratamentul parului fragil si acasa, folosind produsele Naturaltech care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale:

Tratament intensiv: Foloseste-l de fiecare data cand te speli pe cap, timp de o luna.

Tratament de intretinere: Aplica-l de doua ori pe saptamana, timp de doua luni.

Pasul 1: Curatare

Foloseste samponul Energizing, masand usor scalpul timp de 2-3 minute.

Pasul 2: Balsam

Aplica balsamul Naturaltech care raspunde cel mai bine nevoilor tale si lasa-l sa actioneze timp de 3-5 minute.

Pasul 3: Activare

In functie de nevoi, in special daca parul este afectat de schimbarile sezoniere, alege intre Energizing Seasonal Superactive sau Anytime Superactive.

Pasul 4: Tonifiere

Daca este necesar, pulverizeaza tonic Energizing Thickening Tonic pe scalp.

Tratarea parului fragil si delicat necesita o abordare bine gandita si produse specializate. Linia Naturaltech Energizing de la Davines ofera solutii profesionale atat pentru utilizarea la salon, cat si acasa, asigurandu-te ca parul tau primeste ingrijirea necesara pentru a deveni mai puternic si mai sanatos. De la tratamente sezoniere la cele continue si de intarire, Davines iti pune la dispozitie o gama completa de produse pentru a combate caderea parului si a stimula cresterea sanatoasa a acestuia.

Close