Ceasurile DKNY

Ceasurile de mana DKNY sunt creatia designarului de moda Donna Karen. Acronimul DKNY vine de la numele fondatoarei Donna Karen New York, sugestie venita din partea fiicei sale Gabby. Astazi DKNY este cunoscut la nivel mondial, avand in portofoliu peste saptezeci de magazine in toata lumea, douazeci dintre ele fiind disponibile in China.

Donna Karen s-a nascut in New York, ca Donna Faske. Tatal sau era croitor, tailor, iar mama sa model si reprezentant de vanzari pentru un brand de moda. Astfel ca nu a fost susprinzator deloc atunci cand Donna a ales sa urmeze acelasi domeniu ca si parintii sai. In anul 1974 s-a casatorit cu Mark Karan, dar a divortat ulterior si s-a recasatorit cu Steven Weiss care a fost un adevarat suport pentru Donna si pentru brandul ei.

Desi DKNY a fost fondata fizic in anul 1989 devenind un brand cunoscut pentru imbracaminte si accesorii de moda, povestea incepuse defapt inca din copilaria fondatoarei. Talentul lui Donna Karen pentru design a putut fi observat de la o varsta frageta, etalandu-si prima colectie de moda fix inainte de a termina liceul. In acel moment toata lumea a putut vedea viitorul stralucit care urma sa vina pentru Donna Karen.

Cum spuneam, DKNY a fost infiintata pentru a crea haine si accesorii la moda, disponibile si accesibile pentru toti cumparatorii, inclusiv pentru cei din clasa de mijloc. Donna Karen a vizualizat segmentul de piata care era descoperit, desi oamenii isi doreau sa poarte tinute fashion si la moda, nu isi permiteau sa le achizitioneze de la brandurile mari, casele mari de moda. Fiind atat de multi, Donna a avut ca scop acoperirea acestui sector. Era nisa perfecta pentru succesul ei.

Ceasurile DKNY sunt piese sau accesorii care fura privirile tuturor. Sunt diferite ca si modele, ies in evidenta si sunt adevarate bijuterii. Cuprinde o paleta larga de modele si culori, fiind disponibile atat pentru barbati cat si pentru femei, indiferent de stil.

Printre cele mai vandute trei ceasuri pentru femei sub marca DKNY amintim:

  • DKNY Steel Ladies: acest ceas are un cadran argintiu, cu carcasa si bratara din otel inoxidabil. Ceasul este unul feminin, elegant, intrucat carcasa are o dimensiune de numai 20 mm, iar bratara este de tip lant.
  • DKNY NY 3155: ceasul acesta este simplu si elegant. Se prezinta cu cadran negru, avand ca afisaj linii inloc de cifre, cu o bratara si carcasa din otel inoxidabil, cadranul fiind patrat.
  • DKNY Glitz: ceas elegant, feminin, cu cristale incrustrate, bratara eleganta din otel inoxidabil si cadran simplu, avand liniile drept afisaj.

Defapt, toate colectia de ceasuri DKNY cu cristale incorporate este dedicata femeilor elegante, care stiu sa asorteze cu usurinta un accesoriu cu o tinuta de seara. Daca doriti sa investiti intr-un ceas marca DKNY, sa nu avetii dubii, deoarece cu siguranta veti investi in stil si calitate. Ceasurile au deja o istorie in spate si sunt cunoscute in intreaga lume pentru maiestria lor.

Asadar, daca doriti sa faceti un cadou cuiva drag sau sa va cumparati voua un ceas DKNY, pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro gasiti disponibile modele superbe la preturi avantajoase.

 

 

Close