Cel mai convenabil mod de a achizitiona apa imbuteliata, din toate punctele de vedere!

Multi oameni considera apa imbuteliata un moft, in conditiile in care celebra „apa de la robinet” este aproape gratuita, insa realitatea este ca, mai ales in Romania, aceasta din urma nu este potabila in toate zonele tarii, avand uneori un aspect, un gust si un miros care nu pot fi nici pe departe catalogate drept „atragatoare” sau „sigure”.

In schimb, apa imbuteliata ofera garantii atat din punctul de vedere al calitatii, cat si al depozitarii si, nu in ultimul rand, al beneficiilor pentru sanatate. Pana la urma, hidratarea corecta este o conditie sine-qua-non a unui organism echilibrat, tinand cont ca apa este singurul lichid care aduce sanatate, in timp ce restul ofera doar un plus de gust, o satisfactie de moment etc.

Insa cum alegi cel mai convenabil mod de a achizitiona apa imbuteliata, din toate punctele de vedere? Compania romaneasca H2On, care livreaza apa la domiciliu si la birou, in toata tara, in aceeasi zi, are raspunsul. In primul rand, aceasta comercializeaza o apa 100% microbiologic pura, netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura pentru apa de izvor. Calitatile sale au fost remarcate inclusiv la nivel international, compania fiind distinsa cu premiul Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), in anii 2019, 2020 si 2021.

In al doilea rand, asa cum spuneam, H2On livreaza apa imbuteliata in aceeasi zi, ceea ce reprezinta un important avantaj, tinand cont ca vorbim despre un produs esential pentru clienti, care nu suporta amanare (ca in cazul coletelor, spre exemplu). „Ne deosebim de concurenta prin inovatie. Oamenii au nevoie de un serviciu rapid, in aceeasi zi, iar noi le oferim apa atunci cand le este sete, intrucat infrastructura pe care o detinem de permite sa facem acest lucru”, explica Nathaniel Geana, proprietarul companiei.

De asemenea, comparativ cu alte variante de a achizitiona apa imbuteliata, bidoanele de 19 litri de la H2On sunt de departe cele mai convenabile, din punctul de vedere al pretului. Astfel, un bidon costa numai 23 de lei, ceea ce inseamna un pret de 1,21 de lei per litru, incomparabil mai mic decat in cazul sticlelor de 0,5 L, 0,75 L sau 2 L din comert.

Nu in ultimul rand, compania H2On ofera numeroase alte avantaje in ceea ce priveste comanda si livrarea de apa imbuteliata, pe langa cele enumerate anterior. Astfel, nu exista o comanda minima, nu este nevoie de semnarea unui contract, iar transportul este gratuit. Prin urmare, vei plati exact ceea ce vei consuma.

Totodata, pe langa apa imbuteliata, H2On comercializeaza si echipamente pentru aceasta (dozatoare, pompe etc.), consumabile (pahare din plastic/carton), precum si espressoare si capsule de cafea. Cu alte cuvinte, gasesti tot necesarul in ceea ce priveste atat hidratarea corecta, cat si bauturile tale fierbinti preferate, intr-un singur loc. Mai mult, faptul ca respectiva companie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, iti permiti sa oferi o apa de calitate atat familiei tale, cat si angajatilor, dovedind grija si respect pentru acestia.

Close