Creșteți veniturile agenției dvs. de turism prin programul de parteneriat Trouble Flight

Într-o lume în care călătoriile cu avionul sunt tot mai frecvente, problemele legate de zboruri pot fi o mare sursă de stres pentru clienții dvs. Trouble Flight vă oferă posibilitatea de a îmbunătăți serviciile oferite clienților și de a crește veniturile agenției dvs. de turism prin programul nostru de parteneriat.

Ce este compensația și când pot primi clienții dvs. compensații?

Compensația reprezintă o sumă de bani pe care pasagerii o pot primi în cazul în care zborul lor întâmpină probleme, cum ar fi întârzieri, anulări sau supra-rezervări. Regulamentele internaționale prevăd că pasagerii au dreptul la compensații financiare, iar Trouble Flight vă ajută să obțineți aceste compensații în numele clienților dvs.

Beneficiile Programului de Parteneriat Trouble Flight:

Prin programul nostru de parteneriat, puteți oferi clienților dvs. un serviciu suplimentar, întrecând așteptările lor și crescând veniturile agenției dvs. În plus, vă oferim o serie de instrumente care facilitează gestionarea și urmărirea cererilor de compensație.

Integrare pe site-ul dvs.

Integrați serviciul de revendicare a compensațiilor direct pe site-ul agenției dvs., astfel încât clienții să poată solicita compensații în mod ușor și rapid.

Procedură simplificată

Încărcați cererea de compensație într-un mod simplificat, economisind timp și efort în gestionarea solicitărilor.

Procedură offline

Oferiți serviciul de compensație prin intermediul unui contract pe hârtie, pentru a satisface nevoile clienților care preferă metodele tradiționale.

Tabloul de bord al agenției

Verificați în timp real starea cererilor de compensație, monitorizând progresul și rezultatele obținute.

Suport dedicat

Beneficiați de suport prioritar pentru informații și asistență, asigurându-vă că agenția dvs. primește ajutorul de care are nevoie.

Alertă de notificare

Primiți informații despre perturbările de zbor din zona dvs., pentru a putea informa clienții în timp util și a le oferi soluții rapide.

Nu lăsați oportunitatea de a crește veniturile agenției dvs. de turism să treacă pe lângă dvs. Alăturați-vă programului de parteneriat Trouble Flight și oferiți clienților dvs. un serviciu de înaltă calitate, care depășește așteptările lor și care vă aduce beneficii financiare. Nu numai că veți construi o relație solidă cu clienții, dar veți fi și un punct de sprijin în momentele dificile pe care le pot întâmpina în călătoriile lor cu avionul.

Pentru a afla mai multe despre programul de parteneriat Trouble Flight și despre cum puteți beneficia de instrumentele și resursele noastre, vă invităm să ne contactați pe site-ul Trouble Flight. Echipa noastră de specialiști este gata să vă ofere asistență și să vă ghidăm în procesul de integrare a serviciilor noastre în oferta agenției dvs. de turism.

Nu mai așteptați! Transformați provocările călătoriilor cu avionul în oportunități de creștere pentru agenția dvs. și îmbunătățiți experiența clienților dvs. prin programul de parteneriat Trouble Flight.

Close