Cum alegi clinica de remodelare corporala potrivita pentru tine | artist-touch.ro

De cand internetul a facut toate lucrurile sa para (unele chiar sa si fie) foarte aproape, parca e nevoie de mai mult decat o simpla cautare google de tipul „clinica remodelare corporala Bucuresti” pentru a te decide, nu? Oferta este foarte generoasa, totul suna minunat, ca doar vorbim de website-uri de prezentare, menite sa zugraveasca lucrurile in tuse perfecte. Testimonialele sunt si ele toate laudative, abundand de superlative, asa ca sunt necesare niste criterii care sa te ajute la evaluare.

Dotarile si certificarile ar trebui sa fie prioritare. Pentru ca ele iti garanteaza accesul la anumite tipuri de proceduri, cat si increderea ca ele sunt duse la bun sfarsit in parametri optimi. Trebuie sa te decizi, inainte de toate, ce anume iti doresti sa obtii, pentru ca in functie de obiectivele tale vei putea determina cele mai potrivite mijloace. Criolipoliza pret de 60 de minute te ajuta sa slabesti in anumite zone, insa nu ti-ar fi de niciun folos daca tu vrei sa scapi de aspectul de coaja de portocala de pe coapse, spre exemplu. La fel cum sedintele de vacuum nu iti vor folosi la nimic daca tu vrei sa scapi rapid de depozitele de sarbatori si sa te tonifici. Asa ca primul pas, chiar inaintea oricarei cautari, este introspectia si o decizie asumata referitoare la propriile-ti asteptari.

Personalul angajat. Indiferent de echipamentele pe care le are clinica, daca ele nu sunt operate de oameni bine pregatiti, eficienta lor scade vertiginos si te poate chiar pune in pericol. Asta ca sa nu mai vorbim de cazul in care procedurile solicitate implica direct talentele si abilitatile angajatilor, cum e cazul masajului sau al drenajului limfatic, caz in care cu atat mai mult trebuie sa alegi oameni cu experienta, dedicati si atenti la detalii.

Raportul calitate – pret. Nu, nu este suficient sa cautam cea mai mica varianta de cotatie pentru un serviciu in general, mai ales cand este foarte posibil sa ajungem sa nu comparam mere cu mere ci cu pere, care ar putea spune cineva ca tot fructe sunt, dar asta nu e suficient. Este necesara o atentie aparte la toate lucrurile care alcatuiesc experienta per se, nu isi doreste nimeni sa mearga la un salon unde echipamentele sunt mai batrane decat tine si atmosfera lasa de dorit doar pentru ca acolo este mai ieftin. Stii vorba cu „suntem prea saraci ca sa cumparam ieftin”? Ei bine, ea se confirma si aici.

Programul. Daca nu faci parte din elita fara program de job si alte responsabilitati mundane, asta ar trebui sa te intereseze mult. Fiindca degeaba ai gasit locul acela minunat, daca nu este deschis seara sau in weekend, adica fix atunci cand e libera toata lumea.

Proximitatea spatiala fata de casa sau locul tau de munca. Da, conteaza mult si asta, nu vrei sa stai in trafic mai mult decat stai propriu-zis la clinica de remodelare corporala, nu-i asa? Nervii acumulati pe drum vor strica toata experienta si vor face chiar unele lucruri imposibil de obtinut – relaxarea, spre exemplu.

Parerile obiective de pe alte platforme decat cele ale clinicii. Daca ai unde sa te interesezi despre calitatea serviciilor, pe forumuri, facebook sau alte surse, iti vor fi de mare folos.

Masurile de igiena. Ele sunt extrem de importante in general, dar capata niste valente esentiale in context pandemic, pentru ca vrei sa ai garantia ca pleci de acolo sanatoasa, nu doar mai slaba si mai frumoasa.

Acestea fiind spuse, bifeaza cat mai multe din lista de mai sus si ce rezulta va fi sigur a match made in heaven.

Close