Cum să „îmbătrânim” frumos cu ajutorul unei creme antirid folosind un cod reducere notino

 

Riduri, pierderea fermității, lipsa strălucirii. Oricât incercați să faceți față apariției semnelor îmbătrânirii, timpul curge neîncetat. Fântână tinereții veșnice cu siguranță nu există, dar există modalități de îngrijire a pielii astfel încât să mai „păcălim” timpul.

La 20 de ani, pariați totul pe hidratare

Tenul este încă luminos, pielea este fermă și încă nu te gândești la riduri! Pielea produce încă suficient colagen pentru a se regenera corect.

Pentru a avea o piele luminoasă și bine hrănită, hidratarea dimineața și seară este suficientă. Dacă utilizați un produs anti-îmbătrânire prea devreme, pielea dvs. se poate obișnui cu el și poate deveni „leneșă”. Prin urmare, hidratarea zilnică este esențială în rutină de înfrumusețare: protejează pielea în timp ce previne apariția ridurilor.

În același timp, acesta este momentul perfect pentru a pune în aplicare acțiunile corecte:

  • Curățarea zilnică a pielii cu un produs delicat
  • demachiere eficientă pentru a scăpa de impurități
  • exfoliere regulată pentru eliminarea toxinelor
  • cremă de zi adaptată tipului de piele pe care o gășiți și cu un cod reducere notino în magazinul online
  • Protecție solară pentru a lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

La 30 de ani, începeți să folosiți o cremă sănătoasă anti-îmbătrânire

Cu siguranță, pielea începe să se schimbe: producția de colagen începe să scadă și reînnoirea celulelor este mai greoaie.

Cu toate acestea, primele dvs. linii de expresie sunt superficiale și fine: pot fi ușor absorbite. Dacă pielea nu este prea ridată, puteți folosi o cremă anti-îmbătrânire alternativ cu crema obișnuită de zi. În caz contrar, nu ezitați să utilizați tratamentul anti-îmbătrânire dimineața și seara, aplicându-l și pe gât.

La 40 de ani, alegeți o cremă de față antirid din gama selecta, cu un simplu cod reducere notino

De la vârsta de 40 de ani, utilizarea unui balsam de față antirid este esențială pentru a umple liniile fine și ridurile. O puteți folosi dimineața și noaptea, optați pentru o cremă de zi mai ușoară sau o cremă de noapte anti-îmbătrânire mai bogată, în funcție de nevoile dumneavoastră.

La 50 de ani, alegeți îngrijire fermă pentru pielea matură

Odată cu apariția menopauzei, pielea se schimbă din nou: epiderma produce mai puțîn sebum, se usucă mai repede, devine mai subțire și își pierde fermitatea. În plus, petele pigmentare încep să apară între 40 și 50 de ani.

Pe pielea uscată sau sensibilă, acordați o atenție deosebită îngrijirii pe care o folosiți: epiderma îmbătrânește mai repede și se ridează mai ușor. Pentru a vă menține pielea într-o sănătate perfectă și pentru a acționa asupra ridurilor profunde, îngrijirea regulată este, prin urmare, esențială.

De la 60 de ani și peste, optați pentru un ser anti-îmbătrânire cu acid hialuronic

Cu cât trece mai mult timp, cu atât pielea tinde să devină mai subțire și uscată. Ridurile sunt mai profunde și este din ce în ce mai dificil să le reduceți.

Împreună cu crema anti-îmbătrânire, puteți folosi un ser. Să știți că un ser este foarte concentrat în ingrediente active și că acționează asupra straturilor profunde ale epidermei. Atunci când o cremă hidratantă va netezi liniile fine, un ser de fermitate anti-îmbătrânire va umple rapid ridurile.

Close