Cum scapam de gandacii de umezeala rapid si eficient?

Prezenta gandacilor in locuintele noastre nu doar ca este un lucru pe care cu greu putem sa il toleram, insa acestia ne pot afecta serios sanatatea, in cazul in care nu actionam la timp. Astfel, daca va confruntati cu asa-zisii gandaci de umezeala, solutia pentru a va debarasa cat mai repede de ei este sa apelati la o firma de dezinfectie si dezinsectie care sa va poata ajuta cu serviciile lor profesionale. In acest sens, Pest Control va sta la dispozitie non-stop cu servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, iar problema cu acesti gandaci de umezeala poate fi considerata doar un vis urat.

Casa ta merita sa fie mereu ingrijita, iar locul gandacilor nu trebuie sa fie in casele noastre, ci in medii cu totul diferite de cel in care vietuim noi, oamenii. Pentru a scapa complet de problema ce ii vizeaza pe acesti gandaci de umezeala, apelati cu incredere la serviciile firmei Pest Control. Aparatura si substantele pe care le utilizam pentru a ne onora serviciile sunt unaele de ultima generatie, produse de cele mai prestigioase firme din Europa furnizoare de echipamente DDD. Folosim generatoare produse de Swingtec si Igeba Germany si atomizoare Cifarelli Italy sau Solo Germany.

De asemenea, detinem nebulizatoare ultraeficiente Igeba Nebulo Germania sau VectorFog si pulverizatoare manuale care sunt de provenienta din Italia sau Germania, de unde rezulta ca noi colaboram doar cu doi producatori consacrati Volpi sau Solo. Pestcontrol este din cele mai importante companii care activeaza in sectorul de servicii DDD, iar asta pentru ca ne respectam clientii si le ascultam toate nevoile si dorintele pe care le au atunci cand ne solicita serviciile. Mai mult decat atat, un aspect ce denota o excelenta profesionala este faptul ca suntem autorizati si de Primaria Capitalei (PMB) pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si de celelalte institutii de resort, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica (DSP),  Politia Bucuresti Serviciul Toxice (PST).

Firma Pest Control este certificata ISO pentru activitatile pe care le presteaza si indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce ne face sa ne deosebim cu usurinta de concurentii nostri. Astfel, principalele certificari pe care le detinem sunt: ISO 9001 – Managementul calitatii si ISO 14001 – Managementul Mediului. Oferim servicii profesionale DDD pentru persoanele fizice in spatiile rezidentiale si in spatiile locative, cat si persoanelor juridice in sectorul comercial si industrial. In afara de gandacul de umezeala, exista o multitudine de daunatori care va pot afecta sanatatea. Spre exemplu, rozatoarele, pasarile si daunatorii insectelor sunt cunoscuti pentru ca transporta o serie de agenti patogeni care cauzeaza boli, cum ar fi Salmonella, Hantavirus, Leptospiroza si E. Coli.

Acesti agenti patogeni pot fi raspanditi cu usurinta in intreaga incinta prin igiena superficiala a mainilor, contactul cu urina sau fecale sau consumul de alimente sau apa contaminate. Alegerea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie realizate de societatea Pestcontrol Bucuresti inseamna grija pentru sanatatea ta si a celor din jur, dar si un mediu de viata sanatos. In acelasi timp, serviciile noastre de deratizare, dezinfectie si dezinsectie garanteaza eficienta impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiurilor si ciupercilor, inclusiv sporii. Substantele folosite sunt sigure si pot fi folosite pe toate suprafetele, inclusiv materiale plastice, metale moi, tesaturi si produse alimentare sigure.

Indiferent de problema cu care te-ai confrunta, chiar daca este vorba despre gandacul de umezeala sau de alti daunatori, Pest Control iti ofera posibilitatea de a scapa de acesti daunatori si sa poti aspira la o viata mai curata si mai sanatoasa.

Impreuna modelam un mediu curat si o viata traita asa cum meriti, fara daunatori si alti factori perturbatori!

Close