De ce ar trebui să vă faceți o manichiura

Mulți oameni poate nu știu că există de fapt o serie de beneficii pentru a obține o manichiură. Cei mai mulți oameni își fac manichiura pur și simplu din două motive foarte frecvente, iar acestea sunt pentru a avea unghiile curate și pentru a avea și unghii frumoase. Cu toate acestea, există mai mult decât să ai doar unghii curate și frumoase. O manichiură oferă și alte beneficii pe care mulți oameni nu le cunosc.

O manichiură este un tratament de înfrumusețare pentru mâini. Deși, tratamentul este aplicat direct pe unghii, întreaga mână primește de fapt beneficii. Scopul principal al unei manichiuri este de a menține sănătatea generală a mâinii. Ca atare, aceasta include câțiva pași de bază care au ca rezultat mâini curate și sănătoase.

Cumpara un kit de unghii de aici sau de aici .

Unii dintre pașii de bază incluși într-o manichiură sunt tăierea unghiilor, îndepărtarea cuticulelor, lustruirea unghiilor și hidratarea. În timp ce unele persoane preferă să le fie tăiate unghiile și îndepărtate cuticulele, o mulțime preferă să le fie lustruite unghiile. De fapt, unele sunt chiar mai încântate să își lustruiască unghiile decât să le fie îndepărtate cuticulele. Acest lucru poate părea ironic, dar adevărat. Din fericire, un proces complet de manichiură nu este niciodată complet fără toți acești pași de bază.

Astăzi, există o mulțime de unități care oferă servicii de manichiură. Deși cineva își poate face cu ușurință manichiura acasă, uneori este mai bine să lase această sarcină pe seama experților. Într-adevăr, a face manichiura în clinicile de sănătate sau în saloanele de înfrumusețare este o modalitate de a te răsfăța. De obicei, serviciile de manichiură includ și un scurt masaj al mâinilor. În timp ce un masaj scurt este considerat un mic răsfăț pentru dumneavoastră, acesta oferă și alte beneficii. Un masaj poate crește fluxul sanguin și flexibilitatea mâinilor și a încheieturii mâinii. În plus, un masaj încetinește și ridarea mâinilor, ceea ce este practic ceea ce multe femei doresc să evite.

Un alt beneficiu important pe care o persoană îl poate obține de pe urma unei manichiuri este exfolierea. Celulele moarte ale pielii și calusurile care cresc în unghii și mâini sunt îndepărtate în procesul de manichiură. Ca atare, aceasta permite celulelor noi ale pielii să crească și să se regenereze, ceea ce duce de fapt la exfoliere.

În plus, efectuarea unei manichiuri îndepărtează, de asemenea, ciupercile care se acumulează în partea laterală a unghiilor. În timp ce majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de efectele nesănătoase ale creșterii fungice, o manichiură are grijă de aceste efecte chiar înainte ca ele să prolifereze.

În cele din urmă, a face o manichiură este foarte eliberatoare de stres. Practic, mâinile sunt partea cea mai harnică a corpului și chiar au nevoie de o pauză după o zi lungă de muncă. În plus, să îți faci manichiura este un mod de a te răsfăța și de a te răsfăța. Poate fi foarte relaxant să vezi unghiile frumos făcute la sfârșitul zilei. Există o mulțime de nuanțe minunate de lacuri de unghii pe care le poți alege pentru unghiile tale pentru uzul de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

Close