Iata de unde poti obtine cu usurinta fisa medicala pentru permisul auto in sectorul 2!

Birocratia reprezinta un adevarat cosmar pentru romani. Aproape in fiecare imprejurare in care trebuie sa obtii sau sa schimbi un act se consuma mult timp si chiar mai multi nervi.

Din fericire, nu la fel stau lucrurile si atunci cand ai nevoie sa obtii o fisa medicala pentru permis auto in sector 2, Bucuresti. Centrul Medical Standard Med, cu site-ul fisamedicala.info, a venit in intampinarea dorintelor clientilor si a redus timpul de efectuare a analizelor medicale pentru obtinerea sau reinnoirea permisului la cel mult 60 de minute.

Ce documente trebuie sa ai asupra ta?

Atunci cand te prezinti la Centrul Medical Standard Med, vei gasi la receptie formularele tip cu evaluarile medicale prevazute de lege. Pe langa acestea, va trebui sa ai asupra ta o serie de documente personale, dupa cum urmeaza:

  • buletinul sau cartea de identitate;
  • fisa de scolarizare, in cazul in care aceasta exista (pentru obtinerea permisului auto);
  • o adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca figurezi sau nu cu boli cronice in evidenta acestuia;
  • o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul pe care il urmezi, precum si recomandarea – in cazul bolnavilor de diabet tip I – daca solicitantul este sau nu apt pentru a conduce;
  • ochelari de vedere, daca este cazul, adica pentru persoanele care ii poarta in timp ce se afla la volan.

De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca pentru preschimbarea unui permis de conducere expirat, deteriorat sau din alte motive, precum schimbarea numelui ori a domiciliului, trebuie depuse la Politie urmatoarele acte:

  • fisa medicala permis auto sector 2, pe care o obtineti de la clinica;
  • dovada achitarii taxei de permis auto in valoare de 94 de lei. Aceasta se poate achita, in functie de preferinte, la trezorerie, la un oficiu postal sau la Politia Pipera;
  • buletinul sau cartea de identitate;
  • permisul auto in original (cu exceptia cazurilor in care motivul preschimbarii este pierderea acestuia).

Detalii despre analizele medicale

Pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto sector 2, trebuie efectuate investigatii medicale in urmatoarele specialitati: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie si psihiatrie..

Toate acestea sunt realizate in cel mult o ora la Clinica Medicala Standard Med, care functioneaza dupa urmatorul program: lunea, martea si joia intre orele 14:15 si 18:30 (sau pana la ultima programare), iar miercurea si vinerea intre orele 9:00 si 12:30 (sau pana la ultima programare).

Fisa se elibereaza pe loc, in aceeasi in care te prezinti la clinica. Mai mult decat atat, daca fisa pentru preschimbare permis auto categoriile A si B nu este gata in cel mult o ora de la completarea formularelor, vei primi inapoi 50% din pretul platit!

Vestile sunt la fel de bune si in ceea ce priveste pretul. Fisa medicala necesara pentru permisul auto costa numai 130 de lei! Astfel, ai parte de cel mai bun raport calitate-pret, in conditii de maxima seriozitate si profesionalism din partea medicilor si a intregului personal.

Profita de ocazia de a obtine fisa medicala permis auto sector 2 in cel mai scurt timp posibil! Scapa de birocratie si elibereaza-ti programul pentru ceea ce e cu adevarat important!

 

 

Close