Este echipamentul tău medical la modă?

Uniforma medicală purtată în fiecare zi trebuie să te facă să te simți ca un superou, ea trebuie să fie comodă și în același timp să arate bine fiind în același timp și în tendințele modei.

Halatul medical al asistentei

Halatul medical alb se simte moale pe corp și este confortabil de purtat, prezintă  rezistență la uzură, are aspect estetic, este potrivit pentru utilizarea zilnică, are rezistența crescută la încrețire, oferă siguranță, prezintă hipoalergenicitate și are un efect  electrostatic negativ, este ușor de spălat și de călcat. Un halat medical alb pentru asistente, era cusut cândva numai din bumbac natural, dar acum se folosesc materiale mai bune și mai moderne – un amestec de țesătură din fibde bumbac și poliester.

Halatele medicale albe confecționate dintr-o țesătură de calitate, creează o senzație de confort, nu sunt scumpe și rezistă la spălări repetate, mentinandu-și forma și aspectul. Un halat medical alb din țesătură specială mixtă, este ușor de purtat, lasă aerul să treacă, nu-și pierde culoarea și forma păstrând aspectul inițial și fiind ușor de îngrijit.

Uniforme medicale albe

Uniformele medicale albe pentru asistente sunt în tendințele modei, iar designerii de top creează multe linii de uniforme medicale albe pentru asistente, foarte elegante și moderne. Există o mare varietate de stiluri de uniforme medicale în diferite forme și culori. Mai mult, există o mulțime de opțiuni pentru uniformele medicale albe, cu nasturi, cu fermoar sau cu butoane și cu o varietate de gulere. În plus, față de halate imprimate, există o selecție extinsă de uniforme cu pantaloni și tunică, precum și halate medicale mărimi mari.

Cerințele pentru îmbrăcămintea medicală pentru asistenții medicali din diferite instituții, pot diferi, deoarece într-o unitate medicală se poate solicita o uniforma albă din țesătură mixtă, cu o durată de viață mai lungă, iar în alta uniforme medicale imprimate.

Pantaloni medicali

Designerii au avut grija de stilul modelelor de pantaloni medicali și de utilizarea materialelor naturale pentru croială. Reprezentanții instituțiilor medicale pot cumpăra pantaloni medicali pentru damă, precum și bluze medicale la modă pentru munca personalului medical feminin. Pantalonii medicali pentru femei sunt la fel de importanți în garderoba unui medic, la fel că și un halat medical standard. Pantalonii din materiale de înalta calitate permit asistentei sau medicului să se simtă confortabil în timpul zilei de muncă. Pantalonii medicali din bumbac sunt ușori și plăcuți la atingere.

Modele prezentate în magazinul online Doctor în Uniformă nu-și pierd forma și culoarea la spălare, se pot dezinfecta și autoclava frecvent, te servesc cât mai mult, garantează confortul pe tot parcursul zilei de lucru, se remarcă printr-un design elegant și se potrivesc bine cu bluze medicale.

Doctor în Uniformă – producător în România

Pentru a fi un doctor în uniforma, ai nevoie de halate și uniforme medicale albe, aceasta fiind una dintre componentele principale ale îmbrăcămintei medicale din instituțiile medicale private sau de stat. Un doctor în uniformă ar trebui să arate prezentabil și îngrijit, iar îmbrăcămintea trebuie să fie curată și ca nouă. Personalul medical din orice spital, clinică sau alta instituție medicală trebuie să poarte o uniformă specială. Angajații diferitelor departamente poarta haine în diferite stiluri și culori, ceea ce este asociat cu nevoia de a determina sfera activităților personalului și, de asemenea, depinde de direcția secției de specialitate. Dacă în terapie uniforma medicala poate fi cu un guler scurt și de culoare albă, atunci în sala de operație cerințele pentru uniforme medicale sunt mult mai mari.

Când un pacient vede o asistentă aplecată peste el, cu un halat medical alb, curat și cu un aspect prietenos, anxietatea și durerea dispar. Atât pentru adulți, cât și pentru copii, un halat medical este un simbol al curățeniei spirituale și fizice. Daca ești în căutarea de uniforme medicale albe și frumoase, confortabile și ieftine pentru munca într-o instituție de îngrijire a sănătății, atunci poți intra în magazinul online drinuniforma.ro.

Catalogul online conține uniforme medicale albe cu un design atrăgător, croială atentă, din țesături de înalta calitate, accesorii fiabile și o gamă largă pentru cea mai pretențioasă asistentă. Uniformele medicale albe pentru asistenți medicali îndeplinesc cerința principală, și anume, funcția de barieră și de igiena. Într-un halat medical alb, asistentele efectuează în siguranță manipulări medicale și de laborator. În același timp, arată îngrijite și feminine. Îmbrăcămintea medicală pentru asistenții medicali creează un context favorabil comunicării cu pacienții și indică respectul pentru profesia lor.

Close