Rochia albă este cea care a schimbat pentru totdeauna istoria nunții | Edenbride.ro

Rochia de mireasă este cel mai important articol din toată nunta. Pentru alegerea unei rochii de mireasă potrivită trebuie să depui mult efort până ajungi să deți rochia potrivită. Dacă iei în considerare forma corpului tău, dacă știi cum îți doreșți să arăți în acea rochie, căutarea poate fi mai ușoară.  Chiar dacă tradițiile de nuntă s-au modificat de-a lungul timpului, un element a rămas relativ constant, mireasa poartă alb.  Când probezi modelul de rochie pe care ți-l doreșți de foarte mult timp, este potrivit să încerci și alte modele, și unele care nu îți plac la fel de mult. Poți fi surprinsă de aspectul tău în acele rochii, unele îți pot evidentia frumusețea. De preferat este să ți cont și de sfaturile unui specialist, pentru că alegerea rochiei va fi mult mai ușoară.

Rochiile de mireasă se găsesc în magazinele de specialitate în mărimi relativ mici, mărimile mai mari se realizează pe comandă. Rochia trebuie să fie o prioritate pentru viitoarea mireasă, pentru că nimeni nu își dorește să își cumpere pe fugă elementul cel mai important din acel eveniment. Rochiile de mireasă se găsesc cel mai des pe alb, ulterior au apărut nuanțe de ivory, crem,  sunt nuanțecare îți pot îndulci aspectul pielii.

Sfaturile prietenelor nu sunt întotdeauna cele mai potrivite

Mai multe opinii sunt întotdeauna bine venite, poți lua cu ține o persoană de încredere, și care să te sfătuiască potrivit pentru nevoile tale. Dacă vei veni însoțită de prea multe persoane, rișți să nu îți mai cumperi nimic și să pleci cu o stare de confuzie. Decât să pleci cu multe idei și păreri mai bine te limitezi la o singură părere. Poți alege un tip de rochie de mireasă care să ți se potrivească,  și să fie perfect cu dorințele și nevoile tale.

Multitudinea de rochii de mireasă prințesă te vor suprinde și cu siguranță vei avea de unde să alegi rochia visurilor tale. Este potrivit să ai la tine o pereche de pantofi, cu un toc asemănător cu cei pe care îi vei purta la nuntă pentru a putea știi care este dimensiunea de care ai nevoie. Vei avea nevoie și de un sutien fără bretele, în cazul în care vei proba o rochie fără bretele, pe sâni,  pentru a știi exact dacă este potrivită pentru bustul tău. Trebuie să ți cont de stilul și silueta ta, dar întotdeauna este indicat să probezi rochia la care visezi.

 

Un articol mai amplu despre rochiile de mireasa oferite de edenbride.ro gasiti in articolul acesta https://glow.ro/rochii-de-mireasa-o-istorie-naturala-edenbride-ro/

Close