Sedinta foto pentru nou nascut

Imaginile cu nou-născuți vin într-o mare varietate de stiluri, așa că uitați-vă prin câteva imagini și vedeți de care sunteți atras. Apoi uită-te pentru a vedea dacă există o tendință:

– sunt pline de culoare sau folosesc tonuri moi, mai atenuate?
– fundalul este destul de simplu sau copilul face parte dintr-o scenă?
– bebelusii sunt imbracati, goi sau putin din ambele? Bebelușii sunt pozați sau sunt într-un cadru de tip stil de viață?
– odată ce ați decis ce tipuri de imagini vă fac inima să cânte, puteți restrânge câmpul la fotografii din zona dvs. care au un stil similar.

Găsiți un profesionist

Nu vrei să-ți încredințezi noul tău copil prețios oricui. Iată câteva lucruri pe care să le cauți și să le întrebi despre care arată că vei fi pe mâini bune:

– sunt membri ai unei organizații profesionale ( Fotografii profesioniști din America , de exemplu)
– cuvintele și imaginile lor arată că manipulează un copil în siguranță
– au fost publicate pe un site web sau într-o revistă
– sunt recomandați de alți profesioniști din domeniul lor
– întrebați de cât timp lucrează în afaceri, care este trecutul lor și ce tip de educație au

Căutați consistență

Răsfoiți prin portofoliul lor online și asigurați-vă că există o mulțime de copii diferiți, creativitate, dar cu sentimentul că toate sunt realizate de același fotograf. Uită-te să vezi dacă există un blog cu cele mai recente lucrări și mai multe fotografii făcute la fiecare sesiune. Oricine poate face una sau două poze bune, dar vrei pe cineva care să poată face poze bune la fiecare sesiune cu fiecare copil.

Decide dacă vrei să ieși sau să stai acasă

Unii fotografi au studiouri, iar unii fotografi nou-născuți vin la tine acasă pentru a-ți face o sedinta foto nou nascut. Unii oameni sunt mai confortabil să viziteze o garsonieră, în timp ce altora le place să petreacă acasă. Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine!

Definiți-vă bugetul

Menționez acest ultim, dar bugetele sunt o realitate. Deoarece aceasta este o sesiune o dată în viață, totuși, este posibil să nu doriți să o faceți prima ta prioritate. Adesea, la ședințe, văd imagini cu mama și tata de când erau bebeluși, iar aceste imagini cu bebelușul tău vor fi transmise de-a lungul generațiilor. Merită să petreci ceva timp pentru a găsi un fotograf nou-născut de a cărui muncă nu poți trăi fără la un preț pe care îl poți lucra în bugetul tău.

Close