SEO este cea mai buna investitie pe termen lung!

O campanie de optimizare SEO este o investitie foarte buna, atat pentru firmele care sunt deja pe piata de ceva timp, dar si pentru magazinele si firmele noi la inceput de drum.

O campanie SEO este probabil cea mai buna investitie pe care o poate face un antreprenor online.

Oamenii fac totul prin intermediul motoarelor de cautare, iar Google este de departe cel mai mare cu peste 90% din cota de piata a motoarelor de cautare.

Daca aveti nevoie de meseriasi, intrebati Google. Cand cautati o masina de spalat noua, intrebati Google. Daca doriti sa rezervati un hotel, intrebati Google. Google este prietenul nostru fidel, in care avem incredere pentru a ajuta la rezolvarea majoritatii problemelor noastre de zi cu zi.

Ca afacere, fara a investi in SEO, este posibil ca Google sa nu stie nici macar ca exista – ceea ce inseamna ca potentialii clienti nu va vor putea gasi.

Al doilea cel mai mare motor de cautare este YouTube, care aduce intr-o zona cu totul noua pentru optimizare. Nu este suficient doar sa postati un videoclip si sa sperati ca acesta se va clasa. Continutul video convingator cu o baza solida SEO si o strategie buna de distributie va ajuta sa va aduceti brandul la viata si va deschide o alta cale importanta de captare a traficului.

Cu tehnicile SEO potrivite, motoarele de cautare vor livra clientii interesati direct pe site-ul vostru, fara publicitate costisitoare, un advertorial SEO reprezinta un cost mic, insa cu un impact puternic asupra publicului.

Google, cu algoritmii sai complecsi, este ceea ce ne trebuie. Vrea sa asocieze potentialii cumparatori cu potentialii vanzatori, iar un bun SEO ajuta la realizarea acestui lucru.

Optimizarea nu presupune inselarea motoarelor de cautare in afisarea site-ului. Este vorba de a informa motoarele de cautare exact despre ce este continutul afisat, astfel incat acesta sa apara in fata oamenilor potriviti – oameni care cauta companii precum a voastra. Aveti sanse mult mai mari de a vinde catre cineva care este deja interesat.

Mai mult, deoarece 78% dintre oameni detin acum un smartphone, a existat o crestere semnificativa a cautarilor pe mobil. Google a raspuns la cautare oferind oamenilor rezultate mai localizate, ceea ce reprezinta o veste excelenta pentru intreprinderile mici. Aceasta localizare le va permite sa concureze cu jucatori mult mai mari, cu conditia sa aiba SEO-ul potrivit pentru a fi gasit.

Optimizarea site-ului si a continutului pentru o anumita zona (oras sau regiune), impreuna cu citari locale, backlinkuri de calitate si o lista puternica pentru “Compania mea pe Google” sunt esentiale daca doriti sa fiti gasiti la nivel local.

Si asigurandu-se ca utilizatorii gasesc companii locale relevante, motoarele de cautare va asigura ca gasiti clienti relevanti, locali si, cel mai important, interesati. Folosind o agentie SEO Bucuresti puteti atinge un scor inalt in cautarile Google, beneficiind de campanii SEO profesionale, la preturi foarte bune.

Orice afacere incepe cu o investitie minima, iar SEO este o investitie esentiala pentru oricine doreste sa treaca in primele pozitii.

Close