Sfaturi in cazul unei defectiuni pe autostrada

De obicei, soferii se defecteaza intr-un moment nefavorabil. Acestia de obicei nu stiu ce sa faca cu aceasta. Soferii devin nedumeriti in privinta parcarii. Exista cateva lucruri de luat in considerare la remorcare. Daca masina nu isi mai face treaba, trebuie neaparat depins de un ajutor extern. Masina trebuie dusa de urgenta la un atelier de specialitate cu ajutorul unei firme de tractari auto, dar inainte de acest lucru, soferii trebuie sa paraseasca cat mai repede locul perisculos. Trebuie cunoscute cateva reguli atunci cand vine vorba despre tractarea masinii. Vezi detalii pe site-ul nostru!

O avarie s-a produs rapid. Cand anvelopa se sparge pe autostrada sau motorul se loveste, primul lucru de facut este ca soferul sa isi pastreze calmul. Daca este posibil, acesta se va indrepta sper banda de urgenta. Se vor aprinde luminile de avarie si se va pune vesta de siguranta. Dupa ce a parasit vehiculul, trebuie sa se asigure vehiculul avariat. Se va seta triunghiul de avertizare. De asemenea, trebuie sa se asigure ca masina este iluminata corespunzator noaptea. Atunci ar trebui sa treaca in spatele balustradei, daca exista.

Acum este timpul sa se ocupe de remorcare. Acesta trebuie sa necesite o mare atentie asupra acestui fapt. Tractarea este permisa numai in situatii de urgenta reale. Lipsa combustibilului nu este considerata o urgenta, dar ambreiajul neobisnuit este. Aceasta inseamna ca remorcarea poate avea loc numai pana la cel mai apropiat atelier. Daca, pe de alta parte, un service profesionist de tractare va ajuta, cu siguranta acestia pot duce soferul la un service la alegere.

In situatii de urgenta trebuie mereu apelat la un serviciu de depanare. De asemenea, masina trebuie sa fie preluata de un camion de remorcare profesional. In niciun caz nu este sigur in a lasa prietenii sau membrii familiei sa ajute, deoarece poate fi periculos.

Daca exista o masina cu transmisie manuala, tractarea acesteia nu este foarte critica. Doar se va scoate treapta si se va lasa masina sa ruleze in neutru fara frana de mana. Poate fi mai dificil cu vehiculele cu transmisie automata. Se seteaza maneta de selectie in pozitia „N”. Cu toate acestea, angrenajul poate fi deteriorat. Se va conduce foarte incet pentru a evita deteriorarea transmisiei. Este mai bine sa se apeleze la un serviciu de remorcare. Chiar si cu masinile electrice, procesul de remorcare poate fi un real pericol. Rezervorul de energie poate fi fierbinte, ceea ce poate duce chiar la un incendiu al motorului. Este recomandat in a apela la un serviciu profesionist de tractare.

Serviciile de tractare vor aduce mereu satisfactia clientilor, deoarece este prioritatea lor! Personalul perfect instruit si experimentat va sta la dispozitie 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an! Acestia sunt specializati in remorcare si transport auto de tot felul (autoturisme, camioane, autobuze si motociclete) in zona fiecarui oras si in imprejurimi precum si servicii de asistenta/depanare. Acestia vor oferi clientilor lor un maxim de servicii. O echipa puternica, viteza, fiabilitatea, flexibilitatea si multa experienta stau la baza succesului lor constant!

Close