Trupa tribut ca divertisment de nunta?

Unele cupluri ar putea lua în considerare angajarea unei trupe tribut pentru nunta, dacă cuplul este cu adevărat obsedat de un anumit grup. Acest tip de trupa cover live este specializată în acoperirea muzicii unui anumit artist cât mai aproape de înregistrările originale.

Oricât de mult ați putea crede că acest lucru ar face cu siguranță marea noapte și mai memorabilă pentru un cuplu care împărtășește o dragoste pentru un anumit grup, amintiți-vă de tema și evenimentul mai amplu de nuntă, precum și de invitații dvs.

Ei sunt, de asemenea, acolo pentru a se distra de minune și a se bucura de divertismentul pe care îl oferiți, așa că ar bifa această casetă o trupă tribut?

Verificați cu orice potențial tribut dacă sunt capabili să cânte melodii din afara genului lor specific și alegeți muzicieni de nuntă cu versatilitate și experiență la eveniment atunci când rezervați.

Potrivirea atmosferei cu locul nunții

În continuare, gândiți-vă la ce tip de atmosferă doriți.

S-ar putea să doriți să vă gândiți la modul în care stilul de muzică pe care îl interpretează trupa live se va integra cu tema locației. Veți dori să creați atmosfera perfectă prin potrivirea tipului de locație cu tipul de act muzical.

Dacă doriți să umpleți un spațiu mare cu sute de oaspeți, atunci ați putea lua în considerare o bandă amplificată mai mare pentru a face să treacă cu adevărat camera. Dacă, totuși, este o afacere mai discretă, atunci o ținută acustică mai mică poate fi potrivită mai bine. Dar dacă este o casă impunătoare, veche, atunci poate că un cvartet de coarde ar fi mai potrivit; presupunând că mirii tăi se bucură de muzică clasică, desigur!

Discutați cu agenția dvs. și cu locul nunții pentru recomandări potențiale de formație care pot fi potrivite pentru ceremonia dvs., recepția cu băuturi și ziua întreagă.
Probleme potențiale pentru benzile de nuntă

De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice restricții care ar putea veni cu unele locuri de nuntă.

Probleme ar putea apărea sub forma unui spațiu insuficient pentru formarea trupei sau probleme de acces la încărcarea echipamentului în locație.

Multe locații de nuntă au introdus și limitatoare de sunet , prin care alimentarea cu energie electrică a trupei live este întreruptă în cazul în care producția de zgomot a muzicianului depășește o anumită limită de decibeli.

Este foarte bine să verificați cu trupa și să vă asigurați că sunt conștienți de prezența limitatoarelor de sunet în locații și că sunt echipate cu echipamentul și cunoștințele necesare pentru a face față oricăror probleme potențiale generate de limitatoarele de sunet care le-ar putea afecta sunetul.

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara

Close