Tu stiai aceste lucruri despre tratamentul cu implant dentar?

Dintii lipsa nu reprezinta o problema doar de ordin estetic, ci si din punct de vedere functional. Odata ce un dinte este extras sau pierdut, surprizele neplacute apar in lant si poti ajunge sa pierzi si ceilalti dinti.

Multi oameni ignora momentul in care isi pierd un dinte si stau ani la rand cu o dantura incompleta care le schimba complet fizionomia, le provoaca disconfort in timpul procesului de masticatie si care duce la probleme suplimentare.

Pentru a evita complicatiile determinate de golurile din dantura, este recomandat sa apelezi la tratamentul cu implant dentar. Acesta iti va reda functionalitatea si estetica dintilor, fiind cea mai buna optiune din prezent de refacere a danturii.

Cu siguranta ai mai auzit vorbindu-se despre acest tratament, dar daca inca nu te-ai documentat foarte bine despre acest subiect, citeste urmatoarele informatii importante:

  1. Inserarea implanturilor nu este dureroasa. In cazul in care teama de durere te-a tinut departe de cabinetul stomatologic, ar trebui sa stii ca interventia se realizeaza sub efectul anesteziei. Nu vei simti durere, asa ca nu trebuie sa privesti cu teama tratamentul cu implant dentar!
  2. Pierderea unui dinte duce la deteriorarea intregii danturi. Este important sa nu ignori golurile din dantura, deoarece ele maresc riscul de a-ti pierde intreaga dantura. Osul care a sustinut dintii pierduti se resoarbe in timp, fapt care poate afecta stabilitatea dintilor vecini.
  3. De aceasta investitie te poti bucura toata viata. Tratamentul cu implant dentar este mai costisitor decat alte proceduri, deoarece noua dantura poate rezista toata viata, daca este ingrijita corespunzator. Investitia in acest tratament este de durata, oferindu-si sansa de a te bucura tot restul vietii de o dantura impecabila, 100% functionala!
  4. Poti realiza in continuare investigatii RMN. Faptul ca nu mai poti face investigatii cu rezonanta magnetica daca ai implanturi este doar un mit. La o clinica stomatologica moderna, precum www.dentalexcellence.ro, vei beneficia de implanturi de inalta calitate, compatibile cu organismul uman, care nu vor reprezenta un obstacol in calea RMN-ului.
  5. Intregul tratament dureaza cateva luni. Dupa ce un implant dentar este inserat, trebuie sa astepti in jur de 3-4 luni pana cand este atasat bontul protetic si coroana. De ce? Pentru ca radacina artificiala sa se integreze osos. Celulele osoase vor adera la corpul implantului si vor forma un tesut osos dur care ii va oferi stabilitate noului dinte.
  6. Igiena orala joaca un rol vital. Daca vrei sa faci aceasta investitie, cu siguranta iti doresti sa te bucuri de ea cat mai mult timp. De aceea, este important sa iti cureti corect si minutios dantura in fiecare zi. Igiena orala efectuata conform recomandarilor medicului specialist te va feri de probleme si iti va proteja implanturile tot restul vietii.
  7. Dupa tratament, scapi de problema cariilor. Grija aparitiei cariilor va fi de domeniul trecutului, daca vei avea implanturi. Dintii artificiali nu se cariaza, ci se mentin intr-o stare impecabila mereu!

Acum ca ai aflat aceste detalii despre tratamentul cu implant dentar, contacteaza clinica Dental Excellence pentru a beneficia de un pret avantajos si servicii de calitate. Aceasta clinica are o echipa formata din adevarati specialisti ai implantologiei care iti vor reface dantura, fara durere si fara complicatii!

Close