Unde gasesti o firma de pompe funebre profesionala

Casa Funerara Luca este locul in care vei regasi intotdeauna sprijin in clipele dificile din viata, echipa noastra fiind pregatita sa te ajute oricand, cu maxima seriozitate, profesionalism si implicare. Iti punem la dispozitie o oferta larga de pachete funerare si diverse servicii pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, la preturi bune si de calitate garantata. De asemenea, serviciile pompelor funebre de la Casa Funerara Luca sunt complete, fiind alcatuite din toate lucrurile necesare pentru un astfel de eveniment. Stim ca organizarea unei ceremonii de inmormantare poate fi dificila, iar in acest sens suntem alaturi de tine pentru ati oferi solutii optime si conforme cu cerintele tale. Indiferent de preferinte si cerinte, poti solicita oricand consultanta gratuita pentru a alege un pachet funerar potrivit si pentru a primi recomandari si sfaturi bine-venite. Bazeaza-te pe specialistii nostri si opteaza pentru un raport calitate-pret foarte avantajos. Poti accesa direct site-ul nostru, intrucat de la doar cateva click-uri distanta ai la dispozitie toate informatiile de care poti fi interesat si poti vizualiza rapid ofertele noastre.

 

Gama variata de servicii

In cadrul companiei noastre de servicii funerare vei regasi o gama larga de servicii pe care le punem la dispozitie. Acestea sunt de calitate ireprosabila, acoperind nevoile existente pentru organizarea si buna desfasurare a unei ceremonii de inmormantare. In acest sens, aducem in vedere cateva dintre serviciile pe care ti le oferim, precum constatarea decesului de catre un medic, imbalsamare, toaletare, igienizare si cosmetizarea decedatului efectuate de catre personal calificat in acest sens, dar si sprijin pentru intocmirea actelor de deces necesare, respectiv manipularea decedatului si transport funerare pana la locurile necesare. De asemenea, putem asigura transport international in conditii sigure, atunci cand exista situatia unei repatrieri.

 

Multitudine de pachete si produse

Gama de pachete funerare pentru care poti opta este variata, astfel incat vei putea alege dintre pachetul clasic domiciliu, standard domiciliu, deces spital, pachet pentru pensionari, funerar ritual, president, triumf, ambasador sau pachete pentru incinerare. In acest sens, dorim sa ne conformam tuturor cerintelor clientilor nostri prin oferirea de diversitate si varietatea a pachetelor. In ceea ce priveste gama de produse, punem la dispozitie posibilitatea de achizitionare a unor aranjamente florale cu flori artificiale sau natural, foarte deosebite, cat si a unor modele de sicrie sau urne confectionate din materiale calitative, durabile. Punem la dispozitie si meniuri prestabilite sau pachete pentru pomana-parastas, care sa includa coliva, colaci, vin rosu si vin cu ulei.

 

Cele mai bune preturi

La Casa Funerara Luca vei regasi cele mai avantajoase preturi pentru pachetele si serviciile disponibile, astfel incat orice familie sa beneficieze de organizarea unei ceremonii de inmormantare, care sa cuprinda tot ceea ce este necesar. Indiferent de tipul de pachet ales, iti garantam ca ai facut cea mai buna alegere in acest sens. De asemenea, poti beneficia de pachete gratuite in cazul achitarii cu talonul de pensie, iar noi vom returna banii familiei. Poti solicita ajutor si pentru intocmirea dosarului pentru a obtine un ajutor de deces.

 

Implicare si promptitudine

Echipa de la Casa Funerara Luca este formata doar din oameni profesionisti in acest domeniu, care au o experienta indelungata si vasta, fiind orientati catre acordarea sprijinului necesar in cele mai dificile situatii din viata familiilor. Ne poti contacta atunci cand este cazul direct prin telefon, iar noi vom raspunde cu maxima promptitudine la solicitarile tale. De asemenea, iti oferim recomandari utile in diverse situatii si indrumare catre variante optime pentru tine.

 

Viziteaza-ne online

Acceseaza site-ul nostru, direct online, fara a te mai deplasa, intrucat poti vizualiza in doar cateva minute tot ceea ce punem la dispozitie, cat si detalii despre serviciile, pachetele si produsele noastre.

Close