Sfaturi despre cum sa alegeti cel mai bun service auto

Construieste o relatie profesionala cu un mecanic bun si vei avea linistea sufleteasca ca vehiculul tau va fi tratat cu atentie si rapid daca ceva nu merge vreodata prost. Odata ce stabiliti o istorie cu un mecanic de incredere, acesta va cunoaste dezavantajele vehiculului dvs. si va fi mai bine echipat pentru a va ajuta sa il intretineti .

Exista mai multe metode de a cauta un mecanic bun. Daca ati cumparat un vehicul nou de la o reprezentanta, puteti apela la un mecanic care este angajat acolo. Unul dintre avantajele utilizarii mecanicilor dealerului este ca acestia sunt extrem de bine cunoscuti despre marca speciala de vehicule pe care o vinde dealer-ul.

O alta modalitate de a gasi un mecanic de incredere este prin cuvantul in gura. Cereti recomandari prietenilor, membrilor familiei si colegilor de munca. Daca cineva a avut o experienta deosebit de proasta la un garaj local, o veti sti! Cei mai de succes mecanici isi bazeaza afacerea pe clienti fericiti si pe munca excelenta, la timp.

Lucruri de luat in considerare atunci cand cautati un mecanic auto

Citeste si sfaturi despre cum sa alegeti cel mai bun service auto autorizat rar

Un mecanic de incredere ar trebui sa fie usor de contactat. Numarul lor de telefon ar trebui sa fie in agenda telefonica sau sa poata fi cautat pe internet. Daca nimeni nu raspunde, un angajat ar trebui sa va sune inapoi in cateva ore dupa ce lasa un mesaj prin care va exprimati dorinta de a-l angaja. Un mecanic bun este usor de contactat si mentine comunicarea in timp ce vehiculul dumneavoastra este in posesia lui.

Solicitati o estimare gratuita . Majoritatea garajelor sau atelierelor de caroserie se vor oferi sa examineze orice daune sau probleme si sa va ofere un cost estimativ de reparatie. Va puteti astepta sa primiti aceasta estimare in scris. Daca nu o faceti, nu exista nicio modalitate de a contesta un pret mult mai mare atunci cand este timpul sa va ridicati vehiculul.

Folositi bunul simt cand vizitati un garaj pentru prima data. Da, va fi putin murdar, oarecum aglomerat si ar putea chiar sa lipseasca un receptioner real. Cu toate acestea, o persoana prezentabila si politicoasa ar trebui sa va intampine, sa va intrebe pentru ce aveti nevoie de ajutor, sa va colecteze informatiile de contact si sa va ofere estimarea mentionata mai sus.

Iata un ghid pentru a te simti mai imputernicit in timp ce cunosti un nou mecanic si pentru a evita inselatoriile:

Asteptati-va sa semnati un tip de plan de servicii sau contract. Acest document ar trebui sa contina informatiile de identificare ale vehiculului dvs. si o data estimata de finalizare. Asigurati-va ca obtineti o copie a acestui acord inainte de a parasi garajul.

Platiti pentru serviciile mecanicului si ridicati-va vehiculul cat mai curand posibil dupa ce ati fost informat ca reparatia este finalizata.

Asteptati-va sa va platiti integral soldul inainte de a va recupera masina. Desi unii mecanici ar putea fi dispusi sa faca aranjamente de plata, vi se va cere, in general, sa va platiti intreaga factura atunci cand va ridicati masina fixa. Majoritatea mecanicilor de renume accepta mai multe metode de plata, inclusiv carduri de credit.

Ai rabdare, dar nu permite unui mecanic lent sa-ti pastreze vehiculul luni de zile. Intelegeti ca partile trebuie ordonate si ca trebuie mentinuta o anumita ordine cronologica. Acestea fiind spuse, daca masina ta a fost in magazin de sase saptamani si nu simti ca primesti un raspuns sincer de la angajatii garajului, nu ezita sa-ti duci masina si afacerea in alta parte.

 

Close