Vopsirea prin metode speciale – cele mai importante avantaje

Este recunoscut pe scară largă faptul că vopselele electrostatice , mai bine cunoscute sub numele de vopsele sub formă de pulbere, au câștigat credibilitate și acceptare pe diferite piețe datorită numeroaselor avantaje ale acestora, printre care se numără varietatea de utilizări și faptul că sunt prietenoase cu mediul înconjurător, de care ai atât de multă nevoie. Din aceste motive, Analko prezintă cele mai importante avantaje și beneficii ale acestor tehnici de vopsire.

Cât de util poate fi acest tip de vopsea atunci când o aplici? Iată câteva dintre beneficiile vopselei pulbere pentru numeroase tipuri de proiecte, care necesită rezultate de cea mai bună calitate.

1. Rezistență și protecție verificabile

Diferitele schimbări pe care mediul le produce produselor tale nu vor afecta vopseaua pudră. Unele dintre aceste modificări care ar putea afecta suprafețele sunt:

  • Coroziunea
  • Modificări bruște sau extreme de temperatură
  • Abraziune din cauza expunerii excesive la oxigen.

În plus față de acoperirea de calitate, vopselele electrostatice protejează și suprafața produsului, lăsând un strat durabil pe el.

2. Diferite tipuri de finisaj

Cu această vopsea, produsele vor avea un finisaj unic, în funcție de impactul pe care vrei să îl obții atunci când soliciți astfel de servicii. Dacă ai nevoie de produse finite foarte lucioase, semilucioase sau complet mate, există soluția perfectă pentru fiecare cerință.

3. Culoarea este cea pe care o aștepți

Vopselele pulbere vin, de asemenea, în cea mai largă gamă de culori disponibile pe piața actuală. Și dacă firma la care apelezi nu are culoarea dorită, aceasta poate fi ușor de comandată și vine în cel mai scurt timp, astfel încât procesul de vopsire să aibă loc rapid. Există chiar vopsea sub formă de pulbere incoloră, care protejează doar suprafața fără a-i schimba culoarea originală.

Vopseaua sub formă de pulbere oferă și alte tipuri de efecte: perlat, metalic, texturat, multicolor, printre altele.

4. Posibilitatea de a modifica formula

În funcție de materialul din care este fabricat produsul de vopsit și de utilizarea pe care intenționezi să i-o dai, vopseaua pudră poate fi reformulată în aplicație astfel încât să se adapteze cu succes la suprafață.

5. Vopseaua pulbere este prietenoasă cu mediul

Vopseaua statică este prietenoasă cu mediul în orice moment, motiv pentru care se folosește o stație de tratare a apei și linii de vopsea de înaltă tehnologie, care reduc semnificativ impactul asupra mediului. Toată vopseaua sub formă de pulbere care nu poate fi refolosită este limitată conform cerințelor stabilite de lege.

În plus față de aceste 5 avantaje, trebuie subliniat faptul că și costul vopselelor sub formă de pulbere este mai eficient prin economie și performanță, față de vopselele tradiționale.

Atunci când ai nevoie de elemente vopsite electrostatic, cel mai bine este să apelezi la o vopsitorie in camp electrostatic, la o firmă cu experiență care să îți ofere cele mai calitative servicii și în care să ai încredere atunci când vine vorba de rezultatele finale, fără să îți faci griji că nu vei obține culorile dorite sau că rezultatele vor fi departe de ceea ce cauți.

Close