Cumpara utilaje performante oferite de profesionisti

Vectra.ro este locul potrivit de unde sa iti poti achizitiona echipamente de manipulat, dar si de ridicat diverse marfuri. Acestea se pliaza perfect in diverse contexte, precum depozite, ateliere, supermarket-uri sau industrii diverse. Dispunem de o oferta numeroasa de produse profesionale, performante, cu un raport calitate-pret foarte avantajos. Electrostivuitoare, motostivuitoare, electrocare sau echipamente de tractare, toate acestea le poti regasi la doar cateva click-uri distanta si le poti comanda direct de acasa sau de la birou. Apeleaza doar la profesionisti atunci cand vine vorba de echipamente care sa dovedeasca eficienta si sa sporeasca gradul de productivitate.

Calitate garantata

Un prim aspect foarte important al produselor noastre consta in calitatea superioara a acestora, prin faptul ca sunt performante, rezistente si au o durata de viata indelungata, fiind fabricate de catre producatori renumiti si profesionisti din domeniu. Astfel ca raportul calitate-pret este unul avantajos si te poti bucura de toate avantajele pe care le ofera un asemenea echipament, cu un buget mult mai restrans.

Multitudine de utilaje

Modelele de stivuitoare de la Vectra sunt numeroase si variate, astfel incat ne dorim sa acoperim mai multe cerinte si nevoi ale clientilor nostri. Avem atat motostivuitoare, transpalete manual, cat si electrostivuitoare, electrocare, echipamente depozit, nacele BRAVI, redresoare, piese de schimb, baterii de tractiune si nu numai. Astfel ca dispunem de solutii optime pentru fiecare nevoie in ceea ce priveste manipularea si transportul marfii in diverse domenii.

Oferim si servicii

La Vectra.ro iti punem la dispozitie si diverse servicii realizate de catre echipa noastra calificata si specializata in domeniu, precum  service pentru reparatii sau mentenanta, foarte important avand in vedere faptul ca aceste produse au o durata indelungata de viata, iar daca iti doresti sa beneficiezi de performanta pe termen lung a acestor utilaje, va trebui sa le intretii. De asemenea, dispunem si de servicii de buy-back pentru stivuitoarele vechi, inchiriere de echipamente pe perioade scurte sau pe termen mai lung, furnizare de piese de schimb, revizii, servicii de RSVTI sau transportul stivuitoarelor cu platformele proprii specializate.

Comanda rapid

Nu trebuie sa te mai deplasezi pana la magazinele fizice de specialitate pentru a gasi echipamentul potrivit deoarece online este mult mai simplu, eficient si rapid. Nu mai pierde timpul in trafic, dar si in magazinele aglomerate, ci intra direct pe site-ul nostru, vizualizeaza produsele si cere o oferta. Dureaza doar cateva minute, iar tu te poti bucura de timpul ramas. De asemenea, dispunem si de servicii de consultanta, intrucat oferim suport clientilor nostri, fiind orientati catre cele mai eficiente solutii.

Livrare imediata

Livrarea produselor tale se va efectua in cel mai scurt timp posibil, intrucat sa nu astepti prea mult timp si sa beneficiezi de echipamentele dorite pentru ati incepe activitatea. Ne poti suna oricand daca apar neclaritati deoarece echipa Vectra.ro te asteapta.

Close