Fă un prim pas spre succes cu TUDOR Communications

Relațiile publice sunt un domeniu vast cu nenumărate aspecte din existența unui brand ca entitate bine definită. De la conturarea unei identități și până la punerea acesteia în valoare prin diverse strategii de comunicare, totul este parte dintr-un proces vast care urmărește obținerea de notorietate, reputație pozitivă și, în final, o poziție fruntașă în nișa în care activează. TUDOR Communications este o agenție de PR din București care s-a dezvoltat ca un principal sprijin pentru brandurile care vor să inoveze și să crească bazându-se pe resursele proprii.

Care este oferta de servicii creată pentru tine?

În calitate de agenție de marketing și PR consacrată la nivel național, care a ajutat zeci de branduri să se dezvolte într-o manieră unică și sigură, TUDOR oferă o gamă impresionantă de modalități de abordare a unei situații. Fiecare afacere este definită de o serie de puncte tari și de necesități care dictează în mod direct care sunt planurile pe care trebuie pus accentul în conturarea unei campanii. Cu alte cuvinte, poate fi nevoie de o abordare generalistă, la 360°, care să includă toată gama de servicii de PR disponibile, fie una individualizată pe un singur palier, ca prim pas al unui demers mai amplu. Vorbim așadar despre Relații cu Media, servicii de Social Media; Comunicare de Criză; Sustenabilitate & CSR; Organizare de Evenimente; Employer Branding și Branding Personal.

Tot acest pachet de servicii de PR poate fi completat de o serie de aplicații creative și de marketing pentru a contura o strategie complexă spre a atinge idealul în ceea ce privește imaginea și performanța brandului tău pe piață.

Beneficiază de ajutor personalizat în drumul tău spre un brand de succes

O abordare individualizată este esențială pentru ca o campanie de PR să aibă succes. Echipa TUDOR Communications a înțeles foarte bine aceste aspect și tocmai de aceea prima etapă a colaborării o reprezintă o întâlnire de cunoaștere, de familiarizare cu brandul și de identificare a nevoilor acestuia. Ulterior, în funcție de informațiile acumulate, dar și de solicitările tale, se va încerca schițarea unui prim plan de acțiune, plecând de la un obiectiv central. Cooperarea între agenție și client este un demers absolut necesar pe tot acest parcurs deoarece doar în acest mod se pot obține rezultatele dorite, autenticitate și credibilitate în fața publicului vizat.

Așadar, dacă îți dorești să beneficiezi de serviciile personalizate ale unei agenții cu vastă experiență în domeniu, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul pe care îl vei găsi pe site prin care îți manifești interesul. Ulterior, vei fi contactat pentru a pune la punct toate detaliile necesare pentru a da startul colaborării.

Cu TUDOR Communications îți pavezi mai repede și mai ușor drumul spre atingerea obiectivelor de comunicare și nu numai.

Close