Renovari pentru a crește valoarea casei

Căutați cea mai bună optiune de renovare pentru a crește valoarea casei? Când vine vorba despre proiecte de îmbunătățire a locuinței, niciun proprietar nu se va repezi să cheltuiasca mii de dolari fără speranța unui profit mai bun. Fie că intenționați să vă remodelați casa pentru a îmbunătăți estetica sau doriți să o vindeți în viitor, este imperativ să știți ce oferă cea mai bună valoare pentru banii dvs.

Sunteți gata să începeți? Ei bine, haideți să explorăm opțiunile.

1.Adăugarea de siding și repararea celui vechi

Instalarea de noi siding-uri la exteriori, este una dintre cele mai profitabile întreprinderi pe care le puteti efectua, dar care este întotdeauna trecută cu vederea de mulți. Prin instalarea unor noi suprafete de siding unde nu a existat, veți îmbunătăți valoarea casei dvs. în trei moduri. În primul rând, instalarea de noi siding îmbunătățește valoarea de revânzare a casei. În al doilea rând, noile siding-uri sporesc atractivitatea casei tale. Și, în sfârșit, noul siding este o cale de economisire a energiei. Pe lângă rentabilitatea ridicată a investiției, sidingurile sunt și ieftine. Și câțiva dolari vă pot ajuta în mare măsură să vă atingeți obiectivul.

  1. Renovarea băii pentru a crește valoarea casei

Remodelarea băii este unul dintre cel mai solicitate proiecte de renovae a casei. Dar acest lucru nu este fără motiv. Fără îndoială, baia este una dintre camerele casei tale pe care o vei folosi în fiecare zi petrecuta acasă. Și în cele mai multe cazuri, treburile tale zilnice sunt probabil să înceapă cu vizitarea acelei camere minuscule. Deoarece mulți cumpărători preferă case cu o baie fantastică și poate un duș contemporan, este imperativ să va concentrati pe remodificarea băii pentru a atrage o mulțime de cumpărători interesați. În plus, dacă casa dvs. are o singură baie, luați în considerare să adăugați o altă baie, deoarece mulți cumpărători de case ar prefera case cu mai mult de o baie.

  1. Adăugarea unei noi bucatarii și renovarea celei vechi pentru a crește valoarea casei

Actualizarea bucătăriei la standardele actuale este încă o altă cale de abordat, dacă vreți să creșteți valoarea casei dvs. Cu idei și design fantastice de remodelare a bucătăriei contemporane, oportunitățile de a profita mai mult în timpul unei revânzări devin nesfârșite. Potrivit HGTV, puteți recupera orice între 80-120% din fondurile investite în modernizarea bucătăriei. Dar nu trebuie să fie extrem de scump!  Acestea fiind spuse, puțină vopsea proaspătă poate contribui în mare măsură la reînnoirea integrității vizuale a bucătăriei tale. Dar, atunci când alegeți vopsele, asigurați-vă că utilizați culori neutre, care nu ar fi o problemă pentru un potențial cumpărător în viitor. Aplicarea unui strat proaspăt de vopsea este, de asemenea, una dintre cele mai ieftine modalități de a oferi bucătăriei tale un aspect de nouă generație, la prețul de doar câțiva dolari.Alege un model de lusta de la spin comexim sau instalmen.ro care sa puna bucataria in evidenta .

Close