Fotografia de aniversare

In urma cu aproximativ doua luni, o mama ne-a contactat pentru a face o tema Boss Baby pentru fetita ei. Asadar, fireste, mi-a trecut prin minte o dualitate de ganduri: 1) am mai facut boss baby (dati clic aici pentru postarea pe Instagram) – nicio problema 2) a spus ea o fata? Asa ca i-am cerut mamei sa confirme si ea a spus, fata… Nu ca nu eram atent la restul conversatiei, dar ma gandeam ce putem face pentru versiunea Boss Baby Girl. Apoi mama imi spune ca vrea sa puna o masina in peisaj, una dintre acele masini electrice. Asa ca acum ma gandesc la scena bebelusului sefului, ma gandesc la o masina si acum tip IN TACERE ,,ANGELA!!!!! Acesta este domeniul tau de expertiza!!!!!” Asa cum fac cu toti cei cu care vorbesc, ofer o privire de ansamblu asupra pachetelor, recomand clientii sa examineze informatiile despre pachet de pe site-ul nostru web si ii cer clientilor sa trimita prin e-mail informatii precum tipul pachetului, tema (temele) in minte sau idei, zile in care vorbesc. minte pentru sesiune si cel mai bun moment al zilei (mai ales daca este pentru un copil). Iata realitatea, toti clientii nostri, Angela si eu, va apreciem pe toti. Voi ne impingeti creativitatea (ei bine, Angela, de fapt, nu am un os creativ in corpul meu), voi ne impingeti artistic (imi voi lua putin credit) si apreciem cu adevarat afacerea voastra!!! Totusi, cand vorbesc cu clientii la telefon, din nou, nu ca nu esti important, dar cand cineva imi spune ca am vorbit cu tine ieri… intre a vorbi cu mai multi clienti in fiecare zi, a edita, a lasa copiii la scoala, sa-i ridic, scoala online/virtuala, cursuri cme, sa fiu parinte si sot… Nu-mi amintesc conversatia aceea. Prin urmare, acel e-mail pe care tu, clientul (trecut, actual, viitor) ni-l trimiti, este extrem de important – ii permite Angelei (geniiul nostru creativ) si mie (backup-ul) sa urmaresc ce sesiuni urmeaza, detaliile , etc etc etc.

Intre timp, inca ma gandesc la masina, la sefa fetitei, la tot ceea ce tocmai am vorbit la telefon si am avut o conversatie minunata, apropo, si imagineaza-ti cum ruleaza un motor Ferrari pe o bicicleta – asta doar nu merge. Cam asa se intampla atunci cand trebuie sa creez sau sa vin cu idei pentru o sesiune – nu functioneaza. Inca o data – Angela la salvare si ea imi spune ,,Suna a distractiv, voi fi atent la e-mail”. Asa ca, in timp ce sunt in stare de soc, sotia de aici nu sare nici o bataie si continua sa faca ceea ce face in timp ce acele cuvinte i-au iesit din gura.

Oricum, am primit e-mailul initial si noi (alias Angela) incepem sa facem brainstorming. Putine e-mailuri si fragmente inainte si inapoi, mai multe conversatii telefonice si mai multe e-mailuri inainte si inapoi si am obtinut detaliile si acum este cu o seara inainte de sesiune. Cravate – cec, valiza – cec, Boss Baby Signs – bifeaza, fundalul pentru inceput – debifati? ok, asa ca am redactat cateva idei si ne-am gandit la solutionat in sfarsit – veti vedea.

Cand am inceput sa punem scena cap la cap, ne-am gandit ce daca facem valiza putin diferit, ca si cum ar fi deschisa. Mi s-a parut o idee grozava si tocmai asta am facut. Faceti niste fotografii de proba, jucati-va cu diferite scenarii de iluminare (acolo ajung sa joc – chestii de tocilari de tehnologie) si eram gata sa mergem.

Daca ti-a placut sa citesti acest articol, urmareste-ne si pe Fotograf Botez Timisoara.

Close