„Mi-am recapatat increderea in mine!” Iata ce spun pacientii care au beneficiat de implanturi Fast and Fixed

 

Iti doresti un implant dentar, insa nu stii care este alegerea potrivita? Ai nevoie de o astfel de interventie, insa iti este frica de faptul ca rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor tale? In cazul in care te afli in oricare dintre aceste situatii, trebuie sa stii ca nu esti singurul care se teme de o schimbare atat de mare.

Pentru ca este recomandat sa te documentezi inainte de a alege tipul de implant dorit si pentru ca intotdeauna este bine sa faci o alegere informata, in cele ce urmeaza vei descoperi o selectie cu marturiile celor care au beneficiat de implanturi Fast and Fixed in cadrul clinicii stomatologice Dental Premier.

Care este experienta unor implanturi Sky Fast and Fixed?

In cazul in care nu stiai, tehnologia aceasta de implanturi este intr-atat de avansata incat iti ofera o dantura noua, fixa, totul in doar 24 de ore. Procedura implica, pe de o parte, inserarea implanturilor si, pe de alta parte, realizarea lucrarii fixe insurubate.

Aceasta este o solutie economica, ce presupune utilizarea unui numar mai mic de implanturi, renuntarea la aditie de os si la sinus lifting. In plus, nu este deloc dureroasa. In cazul in care ti se pare ca suna prea bine ca sa fie adevarat, iata care este experienta celor care au optat pentru implanturile Fast and Fixed, relatata chiar de ei!

„Clinica se afla la un nivel superior, negandit si neimaginat! Nu m-a durut absolut nimic, m-as duce pe jos sa fac antrenamentul de 5 kilometri. Este o tehnica cum nu mi-am inchipuit ca poate sa existe. E perfectiunea!” (Dna. Elena Pagu, multiplu campion mondial la marsul pentru veterani)

„Extraordinar, nici nu-mi inchipuiam ca poate fi asa. Interventiile chirurgicale au fost de exceptie, nemaipomenite! Fara durere, fara teama, ne-am simtit intr-un mediu sigur, au fost oameni pregatiti in jurul nostru, am fost monitorizati. Dupa ce s-a realizat interventia chirurgicala, nu a fost nicio trauma, nu am avut echimoze, nu am fost umflati, nu am avut dureri.” (Sotii Petruta)

fast and fixed

De ce ati optat pentru Dental Premier?

In cazul in care nu stii care este cea mai buna la care poti apela pentru a beneficia de implantul revolutionar Sky Fast and Fixed Bredent, poate te va ajuta sa citesti marturiile uneia dintre pacientele care, prin cautari online, a ajuns sa colaboreze cu echipa clinicii stomatologice Dental Premier.

„Am cautat o clinica dentara care sa asigure atat securitatea noastra in ceea ce priveste lucrarile care se vor face, dar si una care sa aiba o dotare si un personal calificat, cu experienta, si sa ne ofere intr-adevar incredere in toate interventiile chirurgicale care urmau sa se faca la momentul respectiv.

Astfel, am ajuns la Dental Premier, unde am vazut istoricul clinicii, am vazut un personal bine pregatit, de exceptie, cu diplome, cu multe performante internationale, apoi am ramas uimiti de doamna doctor Anca Rusu, care conduce aceasta echipa minunata de doctori si clinica in sine, cu toate dotarile de ultima generatie care sunt aici, despre care nici nu credeam ca pot sa existe in Romania la ora actuala. Totodata, am fost impresionata si de certificatul de excelenta acordat acestei clinci pentru Fast and Fixed Bredent, Germania”, marturiseste un pacient.

Iar recenziile nu se incheie aici! Daca vrei sa citesti mai multe marturii ale pacientilor care au apelat la Dental Premier, trebuie doar sa accesezi platforma online a clinicii dentare. Tot aici, vei gasi informatii relevante, care iti vor raspunde la orice alte intrebari legate de aceasta interventie.

Close