Cateva idei pentru a profita la maximum de spatiul dintr-un frigider de bauturi!

Berea se bea rece, vinul rosu la temperatura camerei, iar cafeaua fierbinte. Toate aceste reguli nu au aparut intamplator, ci pentru fiecare bautura exista o temperatura optima de servire, la care asigura cea mai buna experienta gustativa.

Pentru a respecta caracteristicile fiecarei licori si a le oferi oaspetilor posibilitatea de a se bucura de o aroma desavarsita, investitia intr-un frigider bauturi de pe Fresco.ro este obligatorie, in cazul in care sunteti patronul sau administratorul unui bar, al unui restaurant sau al oricarei alte unitati din aceasta categorie.

Ce spatiu ofera un frigider de bauturi?

In functie de fluxul de clienti si cantitatea de bauturi pe care le consuma acestia in mod normal, aveti posibilitatea de a alege intre produse de dimensiuni si cu capacitati diferite.

De exemplu, pentru un restaurant cu un flux redus de clienti este potrivit un frigider bar cu o singura usa din sticla si cu capacitatea de 133 de litri. Are o temperatura de lucru cuprinsa intre plus 1 si plus 10 grade Celsius, o greutate neta de 48 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 600 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri.

In schimb, o unitate cu un flux mare de clienti poate opta pentru un frigider de bauturi cu 3 usi glisante din sticla si cu o capacitate de 320 de litri. Produs de firma germana Virtus Group GmbH, asigura o temperatura de lucru cuprinsa, de asemenea, intre plus 1 si plus 10 grade Celsius. Are greutatea neta de 80 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 1 350 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri.

Alegerea dimensiunilor potrivite permite depozitarea la temperaturile potrivite a berii, a sucurilor, a apei minerale sau plate. In acest fel, nici macar o singura sticla nu se va altera inainte de termenul de garantie, ceea ce presupune o economie substantiala.

Cum profiti de spatiul disponibil, pentru o promovare de succes?

Spatiul pe care il ofera un frigider de bauturi nu este valoros doar prin prisma cantitatii brute de sticle care pot fi depozitate acolo. Acest tip de echipamente HoReCa poarta si denumirea de vitrina de bauturi, ceea ce sugereaza un rol important in promovarea bauturilor si in convingerea clientilor sa faca un numar cat mai mare de comenzi.

In primul rand, trebuie sa va asigurati ca vor fi vizibile tipurile de bauturi care se bucura de cel mai mare succes. Astfel, le oferiti oaspetilor posibilitatea sa recunoasca rapid si sa comande exact bautura pe care o apreciaza si pentru care este posibil sa va fi calcat pragul.

Pe de alta parte, puteti folosi spatiul dintr-un frigider de bauturi care asigura o buna vizibilitate si pentru a face cunoscute diferite promotii si oferte speciale. Odata ce le vad, unii clienti vor deveni interesati si vor comanda in consecinta.

In fine, exista si varianta de a etala, alaturi de produsele populare si de cele care fac obiectul unor promotii, si sortimente mai scumpe, a caror achizitionare v-ar aduce un profit consistent.

Astfel folosit, un frigider bauturi nu ofera numai cele mai bune conditii de depozitare, ci devine si un eficient instrument de marketing.

Close