Cele mai populare flori

Toate florile sunt populare în sine, în funcție de utilizarea pentru care sunt destinate. Nicio floare nu este lăsată neglijată mai ales atunci când faci un aranjament floral. Toate sunt folosite în toate aspectele aranjamentului pe care intenționați să-l faceți, în funcție de ocazie în care sunt folosite florile.

Oricat de importante ar fi florile in toate ocaziile, exista unele care stralucesc asupra celorlalte mai ales prin pretul lor si calitatea florilor lor. Există flori care sunt de scurtă durată și de lungă durată. Altele sunt de proastă calitate și de înaltă calitate, unele flori la prețuri destinate unor ocazii speciale folosite pentru demnitari.

Pentru a vă oferi câteva idei cu privire la popularitatea florilor, am cercetat cele mai populare flori pentru îndrumarea dumneavoastră.

1. Crin. Acest tip de flori au un parfum puternic care este folosit în mod obișnuit în omagiile de simpatie, de aceea unii oameni asociază florile de crin cu înmormântările. Deși au un parfum puternic, unii oameni nu-i apreciază parfumul, mai ales cei cu alergii, în timp ce unii adoră parfumul lor puternic. Va trebui să cântăriți acești factori atunci când decideți dacă folosiți sau nu crini.

2. Trandafir. Trandafirul este cea mai preferată floare pentru că simbolizează dragostea și este, de asemenea, comestibilă. În fiecare ocazie specială, trandafirii sunt întotdeauna folosiți ca ornamente decorative ca decor principal pentru aranjamente florale. Fiecare culoare de trandafir simbolizează semnificații diferite, de aceea, în fiecare ocazie, puteți vedea întotdeauna o floare de trandafir ca semn.

3. Lalea. O floare perfectă pentru oamenii îndrăgostiți, această floare înseamnă faimă, caritate și un iubit perfect. Când un tip este îndrăgostit mortal de femeia lui, el îi oferă o lalea roșie în brațele ei pentru a-și declara dragostea nemuritoare.

4. Orhidee. Orhideele este o floare binecunoscută care semnifică și dragoste, frumusețe și rafinament. În China, această floare este un simbol pentru copii. Este, de asemenea, un ingredient excelent în toate tipurile de aranjamente florale în toate ocaziile.

5. Floarea soarelui. Această floare este preferata grădinarilor de acasă ca atractant pentru fluturi și albine datorită florilor sale mari, care atrage cu ușurință atenția insectelor prietenoase. Semințele sale sunt, de asemenea, comestibile ca sursă de ulei prețios de înaltă calitate. Floarea soarelui simbolizează loialitatea și dorințele.

6. Garoafe. Florile de garoafa sunt comestibile și au fost folosite pentru a face lichiorul francez în secolul al XVII-lea. Are culori diferite care simbolizează semnificații diferite, dar în general garoafele sunt un semn de afecțiune, sănătate și putere.

7. Gardenia. La fel ca trandafirii, această floare simbolizează și dragostea, astfel încât atunci când un bărbat are o pasiune secretă pentru o femeie, ar trimite o floare de gardenie pentru a fi recunoscută. Gardenia este o combinație bună cu alte flori în formarea unui aranjament floral destinat tuturor ocaziilor.

8. Gălbenele. Gălbenelele sunt o bună cultură însoțitoare în grădină, deoarece este considerată ca un repelent pentru insecte. Îndepărtează unii dăunători distructivi din grădină, deoarece florile sale au o aromă pe care dăunătorii insectelor urăsc să o mirosească. Pe lângă faptul că este o flori de grădină populară, gălbenelele înseamnă și cruzime, durere și gelozie. Deci, data viitoare când îi trimiți o floare prietenului tău, ai grijă să nu includă gălbenele, s-ar putea să pierzi un prieten.

Close